interieurontwerp|woonkamer|interieur|styling|binnenhuisarchitectuur

INTERIEURONTWERP

Je woning moet als een behaaglijke jas aanvoelen. Het moet je bij thuiskomst als een warme deken omarmen. Het interieur moet naadloos aansluiten bij je wensen en dromen van dat moment. Wil je een gezellig speelhoekje voor je (klein-)kinderen? Of moet er wellicht een thuiswerkplek worden ingericht? Mag de TV een prominentere plaats krijgen, of juist niet. En hoe zit het met de drempels in je huis. Vormen die wellicht inmiddels echte obstakels? Bij iedere levensfase horen andere wensen. Of wellicht zelfs bij ieder seizoen. Samen bespreken we jullie wensen en onderzoeken we wat mogelijk en haalbaar is.

Interieur op maat

Een nieuwe inrichting voor je woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, badkamer of een volledig nieuwe wooninrichting naar je eigen wensen? Ik denk mee met wat je zelf kunt doen om de kosten te drukken. We kunnen ook, daar waar nodig, specialisten inschakelen, zoals een schilder, stukadoor, tegelzetter of timmerman. We bespreken het traject van A tot Z. Indien gewenst kan ik ook de projectleiding bij de uitvoering op me nemen. Met een interieurontwerp van PLATAAN12 heb je een betaalbare investering en kan je weer jaren genieten van je woning!

Oriënteren

Wil je meer weten over de mogelijk bij PLATAAN12? Bekijk de portofolio om je rustig te oriënteren of neem direct contact met me op.

Verkoopstyling

Als je je huis gaat verkopen heb je er meestal geen zin meer in om er nog veel aan te doen. Toch is het belangrijk dat de potentiële kopers goed de potentie van jouw mooie woning zien en ervaren. Vaak geven een aantal relatief simpele aanpassingen aan je interieur een heel ander beeld. Ook dit kan PLATAAN12 voor je verzorgen. Ik bekijk je woning door de ogen van de toekomstige kopers. Met een beperkt budget en veel creativiteit maken wij je woning binnen enkele dagdelen verkoopklaar. We zorgen ervoor dat de ruimtes in je woning zich van hun beste kant laten zien. Je zou er bijna zelf willen blijven wonen; je bent alvast gewaarschuwd.

De ervaring leert dat een investering van 500 euro in verkoopstyling meer effect heeft dan het laten zakken van de vraagprijs met 5.000 euro. Wil je ook sneller je huis verkopen tegen de beste prijs; neem contact met me op. Na een intakegesprek, en een rondje door de woning ga ik direct aan de slag en dus is er snel resultaat. Kijkers worden kopers!

Woonkamer landelijk, Made

Woonkamer landelijk zithoek Made

Het behang met het melkmeisje van Vermeer maakt de woonkamer tot een sfeervol geheel. De shutters dimmen het zonlicht bij hoog zomer en s’avonds dienen ze als afsluiting van het raam.

Interieurontwerp, Particulieren

Afscheiding keuken-woonkamer, Breda

Afscheiding keuken woonkamer

Er is weinig nodig om een mooi geheel te krijgen tussen keuken en woonkamer. Dit fotobehang zegt al genoeg en is een eye-catcher voor het huis.

Interieurontwerp, Particulieren

Woonkamer puur en natuurlijk

Woonkamer puur en natuurlijk

Eenheid van verschillende groenkleuren met natuurlijke materialen, zodat er rust en harmonie ontstaat in de woonkamer.

Interieurontwerp, Particulieren

Woonkamer landelijk modern, Raamsdonksveer

Houten schuifdeur op ijzeren rails, grote ovale tafel met mooi industriële kuipstoelen. De lamp maakt het geheel compleet.

Interieurontwerp, Particulieren

Indeling voor keuken en woonkamer, Made

Ontwerp indeling keuken en woonkamer Made

Een grote ruimte toch sfeervol maken kan door een stalen pui te plaatsen op de juiste plaats. Zo creëer je  een gezellig eethoek en relaxruimte.

Interieurontwerp, Particulieren

Modern/strak interieur in Oosterhout

Modern/strak interieur in Oosterhout

Interieurontwerp voor een sportief gezin, die van kleur houden en van strakke materialen.

Interieurontwerp, Particulieren

Woonkamer industrieel, Breda

Woonkamer industrieel Breda na

Van ‘kinder’ woonkamer naar een stoere volwassen woonkamer.

Interieurontwerp, Particulieren