vastgoed, verkoopstyling, makelaars, huis te koop, funda, jaap, made, wagenberg, oosterhout, huizenmarkt

VERKOOPSTYLING

Woning verkopen? Denk eraan hoe je de woning presenteert!

Sta je op het punt je woning te verkopen?  De woningmarkt is in beweging. Potentiële kopers moeten overtuigd worden. De eerste indruk is onuitwisbaar en daarom van cruciaal belang.

Een woning verkopen is een belangrijke gebeurtenis. Belangstellenden moeten het gevoel krijgen dat je woning wel eens hun thuis zou kunnen worden. Kopers starten hun zoektocht vaak via internet. Zij maken de keuze om wel of niet te bezichtigen op basis van de gepresenteerde foto’s. Veel persoonlijke spullen, losse rommel of uitgesproken kleurgebruik kunnen afleiden of zelfs afschrikken. Kopers zijn namelijk niet geïnteresseerd in je smaak en inrichting, maar in je woning!

PLATAAN12 bekijkt je woning door de ogen van de toekomstige kopers. Met een beperkt budget en veel creativiteit maken wij je woning binnen enkele dagdelen verkoopklaar!

De ervaring leert dat een investering van 500 euro in verkoopstyling meer effect heeft dan het laten zakken van de vraagprijs met 5000 euro.

Als gecertificeerd verkoopstyliste ben ik aangesloten bij het CNVV. Na een intakegesprek, en een rondje door de woning ga ik direct aan de slag en dus is er snel resultaat. Kijkers worden kopers!

 

Logo_KIKI_klein