caroline van gennip, interieurontwerp, styling

Of neem contact op met onderstaande formulier:

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Met het versturen van dit contactformulier, ga je akkoord met ons privacybeleid.

  Tuin met zwembad

  tuin met zwembad

  De klant had al jaren een opbouw zwembad in hun tuin staan en de tuin was altijd al een doorn in het oog. Ze wisten niet wat ze ermee aan moesten. Ze wilden wel graag de trampoline behouden voor hun kinderen en ook het zwembad. Al… Bekijk meer van dit project “Tuin met zwembad”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Buitenspeelruimte kinderopvang in Gravenmoer

  Buitenspeelruimte kinderopvang in Gravenmoer na

  Opdracht. Geef het pand een goede PR-uitstraling en een buitenspeelruimte waar kinderen veilig kunnen spelen zoals fietsen, picknicken, zandbak, klauteren en zorg daarbij voor meer… Bekijk meer van dit project “Buitenspeelruimte kinderopvang in Gravenmoer”

  Buitenruimte kinderopvang, Kinderopvang

  Interieurontwerp-styling binnenruimte peuteropvang en BSO 4-5 jarigen kinderopvang in Dongen

  huisjes|kinderopvanginrichting|KDVinrichting|VVEinrichting|kinderopvanginterieur

  Opdracht: Maak van de ruimtes een natuurlijke en stoere uitstraling waar kinderen van 3 t/m 6 jaar kunnen spelen (peutergroep en… Bekijk meer van dit project “Interieurontwerp-styling binnenruimte peuteropvang en BSO 4-5 jarigen kinderopvang in Dongen”

  Interieur kinderopvang, Kinderopvang

  Woonkamer landelijk, Made

  Woonkamer landelijk zithoek Made

  Het behang met het melkmeisje van Vermeer maakt de woonkamer tot een sfeervol geheel. De shutters dimmen het zonlicht bij hoog zomer en s’avonds dienen ze als afsluiting van het… Bekijk meer van dit project “Woonkamer landelijk, Made”

  Interieurontwerp, Particulieren

  Denkt mee ‘out-of-the-box’

  Onze tuin moest anders, dat wisten we. Maar hoe dan, dat was voor ons een groot vraagteken. Caroline heeft ons hierin goed geadviseerd en ‘out-of-the-box’ meegedacht. Het begon met een moodboard en een vragenlijstje. Caroline denkt hierbij graag met je mee. Na het bespreken van 3 conceptontwerpen werd ons uiteindelijke ontwerp volledig uitgewerkt, inclusief beplantingsplan.… Bekijk meer van dit project “Denkt mee ‘out-of-the-box’”

  Caroline Bossers
  Ervaringen, Review tuinontwerp particulieren

  Strakke landelijke tuin met zwembad

  Zwembad strakke landelijke tuin

  Voor deze tuin was de opdracht om een tuinontwerp te maken waar een professioneel zwembad van 10 meter bij 4 meter in verwerkt kon worden. Graag in een sfeer dat je op vakantie bent in je eigen tuin. Diversen terrassen om te eten, zonnen en te loungen en dit graag zonder inkijk van de directe… Bekijk meer van dit project “Strakke landelijke tuin met zwembad”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Landelijke tuin, Wagenberg

  Landelijke tuin, Wagenberg

  Heerlijk genieten in deze landelijke tuin in… Bekijk meer van dit project “Landelijke tuin, Wagenberg”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Moderne tuin, Oosterhout

  Moderne tuin Oosterhout

  Onderhoudsvriendelijke moderne tuin in Oosterhout. Strakke tuin met speelse… Bekijk meer van dit project “Moderne tuin, Oosterhout”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Indeling voor keuken en woonkamer, Made

  Ontwerp indeling keuken en woonkamer Made

  Een grote ruimte toch sfeervol maken kan door een stalen pui te plaatsen op de juiste plaats. Zo creëer je  een gezellig eethoek en… Bekijk meer van dit project “Indeling voor keuken en woonkamer, Made”

  Interieurontwerp, Particulieren

  Multifunctionele buitenruimte Stamerpsgat

  Buitenruimte Stampersgat

  Buitenspeelplaats voor kinderen in de leeftijd van 0- 12 jaar; Veel natuurlijke elementen, makkelijk in onderhoud, overzichtelijk voor medewerkers en waar kinderen veel kunnen ontdekken, beleven en… Bekijk meer van dit project “Multifunctionele buitenruimte Stamerpsgat”

  Buitenruimte kinderopvang, Kinderopvang

  Achtertuin Bavel

  Achtertuin Bavel 3

  Heerlijke achtertuin in Bavel met vlakverdeling. Met een lounge gedeelte en een eetgedeelte. Door de ‘doorsteekjes’ lijken het verschillende kamers. Maar ze zijn toch volledig met elkaar verbonden. Het eetgedeelte heeft een schaduwdoek zodat er ook in de zomer heerlijk buiten gegeten kan… Bekijk meer van dit project “Achtertuin Bavel”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Interieurontwerp-styling binnenruimte 3 + groep kinderopvang in Dongen

  Interieurontwerp kinderdagverblijf

  Opdracht: Maak van de ruimtes een huiselijke uitstraling met speelhoekjes en neem de voorschoolse educatie mee in de ruimtes. Waar kinderen en hun ouders graag verblijven. Kernwoorden puur, duurzaam en… Bekijk meer van dit project “Interieurontwerp-styling binnenruimte 3 + groep kinderopvang in Dongen”

  Interieur kinderopvang, Kinderopvang

  Ibiza- strand tuin in Raamsdonksveer

  Ibiza- strand tuin in Raamsdonksveer

  Ibiza- strand tuin in Raamsdonksveer; het ontwerp geeft je het gevoel dat je vanuit je woning zo naar een strandtent loopt die achterin de tuin… Bekijk meer van dit project “Ibiza- strand tuin in Raamsdonksveer”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Woonkamer landelijk modern, Raamsdonksveer

  Houten schuifdeur op ijzeren rails, grote ovale tafel met mooi industriële kuipstoelen. De lamp maakt het geheel… Bekijk meer van dit project “Woonkamer landelijk modern, Raamsdonksveer”

  Interieurontwerp, Particulieren

  Landelijke tuin, Waspik

  Landelijke tuin, Waspik

  Deze landelijke tuin in Waspik sluit aan op het poldergebied. Tuin is aangelegd met natuurlijke materialen en met veel… Bekijk meer van dit project “Landelijke tuin, Waspik”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Ideeen uitgewerkt in een duidelijk en overzichtelijk tuinplan

  Caroline heeft ons heel goed geholpen met het uitwerken van onze ideeën voor ons tuin ontwerp. Het was duidelijk en overzichtelijk plan waardoor we zelf de tuin konden aanleggen. Op een paar kleine wijzigingen na (omdat het in de praktijk er beter uit zag) hebben we het gehele ontwerp aangehouden. Bedankt… Bekijk meer van dit project “Ideeen uitgewerkt in een duidelijk en overzichtelijk tuinplan”

  Marlon en Sten
  Ervaringen, Particulieren, Review tuinontwerp particulieren, Tuinontwerp

  Tuinborder

  tuinborder

  Een tuinborder? Een buxusrand kan je ook goed vervangen door een mooie rand met… Bekijk meer van dit project “Tuinborder”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Landelijke strakke tuin, Made

  Landelijke strakke tuin in avond Made

  Genieten in alle hoeken van de tuin van het buiten leven. Vanuit de woonkamer is de tuin een geheel met de… Bekijk meer van dit project “Landelijke strakke tuin, Made”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Precies wat ik wilde. Nu trots op mijn tuintje

  Caroline kwam langs, luisterde, keek, stelde vragen, deed metingen en heel snel daarna kon ik aan de slag met het tuinontwerp. Een ontwerp wat precies paste bij mijn wensen en de mogelijkheden/beperkingen van mijn voortuin. En nu, een half jaar later, gaan de plantjes groeien en ben ik super trots op mijn tuintje! Dank zij… Bekijk meer van dit project “Precies wat ik wilde. Nu trots op mijn tuintje”

  Carla Flipsen
  Ervaringen, Particulieren, Review tuinontwerp particulieren, Tuinontwerp

  Natuurlijke speelruimte in Raamsdonksveer

  Natuurlijke speelruimte Raamsdonksveer

  Natuurlijke speelruimte in Raamsdonksveer waar kinderen heerlijk kunnen vertoeven tussen al het groen. Klimmen, klauteren, glijden, verstoppen en zoeken naar nieuw… Bekijk meer van dit project “Natuurlijke speelruimte in Raamsdonksveer”

  Buitenruimte kinderopvang, Kinderopvang

  Modern/strak interieur in Oosterhout

  Modern/strak interieur in Oosterhout

  Interieurontwerp voor een sportief gezin, die van kleur houden en van strakke… Bekijk meer van dit project “Modern/strak interieur in Oosterhout”

  Interieurontwerp, Particulieren

  Rustige huiselijke leefruimte BSO Berenkuil

  Voor Buitenschoolse (BSO) Berenkuil was de opdracht om een rustige huislijke leefruimte te creëren waar verschillende leeftijdsgroepen van 4 t/m 12 jaar kunnen vertoeven. In deze opdracht is er gewerkt met duurzame, milieubewuste materialen. Er zijn natuurlijke kleuren gebruikt, zodat je echt in een bos verblijft en in een berenkuil vertoeft. De Berenkuil is gesitueerd… Bekijk meer van dit project “Rustige huiselijke leefruimte BSO Berenkuil”

  Interieur kinderopvang, Kinderopvang

  Landelijke moderne tuin, Made

  Landelijke moderne tuin met overkapping Made

  Landelijke moderne tuin in Made met heesters/klimplanten die eetbare vruchten dragen zoals, druiven, appels, blauwe bosbessen ed. Een overkapping waar je kan BBQ en met een gezelschap goed kan… Bekijk meer van dit project “Landelijke moderne tuin, Made”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Buitenspeelruimte peutergroep in Dongen

  Buitenspeelruimte peutergroep in Dongen na oplevering

  Een ontwerpplan voor een buitenspeelruimte voor peutergroep bij een… Bekijk meer van dit project “Buitenspeelruimte peutergroep in Dongen”

  Buitenruimte kinderopvang, Kinderopvang

  Voortuin Bavel met verdiept fietsenhok en sedumdak

  Sedumdak in bloei

  Voortuin in Bavel met verdiept fietsenhok. Door het sedumdak heeft het fietsenhok een natuurlijke uitstraling. De beukenhaag eromheen gaat ervoor zorgen dat de fietsen nagenoeg niet meer opvallen. Door het gebruik van veel bodembedekkers vraagt de tuin weinig… Bekijk meer van dit project “Voortuin Bavel met verdiept fietsenhok en sedumdak”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Tuin lijkt veel groter!

  Caroline heeft ons geweldig geholpen met het ontwerpen van onze voortuin! Het resultaat mag er zijn, de tuin lijkt veel groter met leuke details en mooie planten. Ze denkt met je mee en we zijn er blij… Bekijk meer van dit project “Tuin lijkt veel groter!”

  Ignaz Maarse
  Review tuinontwerp particulieren, Tuinontwerp

  Prachtige beleeftuin

  Wij zijn erg tevreden over het ontwerp en de begeleiding van Plataan 12. Dankzij de hulp van Caroline hebben we nu een prachtige beleeftuin, met mooie planten die vlinders en bijen aantrekken, een moes- en kruidentuin en siergrassen. Kortom er is altijd wat te beleven in onze tuin en genieten natuurlijk… Bekijk meer van dit project “Prachtige beleeftuin”

  Nicole Bogers
  Ervaringen, Particulieren, Review tuinontwerp particulieren, Tuinontwerp

  Tuin strak met veranda, Etten-leur

  Tuin strak met veranda Etten-leur 8

  Onderhoudsvriendelijke tuin. Deze strakke en onderhoudsvriendelijke tuin heb ik in opdracht ontworpen voor een klant in Etten-Leur. De vraag was; ‘Wij willen genieten op een overdekt terras en uitzicht hebben op de tuin. In de tuin willen we ook graag een terras in de zon en met zicht op een waterpartij. Graag willen we ook… Bekijk meer van dit project “Tuin strak met veranda, Etten-leur”

  Particulieren, Tuinontwerp

  KDV Tijgertje van 0-4 jaar

  Een kleinschalige kinderopvang met 1 groep van 0-4 jaar. Waar kinderen in eigen tempo en op hun eigen manier kunnen ontwikkelen en ontdekken. Duurzaamheid, natuur en gezondheid spelen een grote rol hierin. Kinderen horen zich veilig en vertrouwd te voelen in de groep. In deze verticale groep is het belangrijk om rekening te houden met… Bekijk meer van dit project “KDV Tijgertje van 0-4 jaar”

  Mediterraanse tuin, Made

  Mediterraanse tuin, Made

  Van een kleine tuin een heerlijke ‘binnenplaats’ gemaakt; een Mediterraanse tuin in… Bekijk meer van dit project “Mediterraanse tuin, Made”

  Klassieke tuin, Waalwijk

  Klassieke tuin, Waalwijk

  Tuin met een klassieke uitstraling. Vanuit het huis gelijk in een oase stappen van veel kleurige bloeiende heesters en vaste… Bekijk meer van dit project “Klassieke tuin, Waalwijk”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Natuurlijke strakke tuin

  Natuurlijke strakke tuin

  Het tuinplan van deze natuurlijke strakke tuin bestaat uit verschillende… Bekijk meer van dit project “Natuurlijke strakke tuin”

  Particulieren, Tuinontwerp

  BSO Groepsruimte Flamingo

  BSO Groepsruimte Flamingo

  Opdracht om voor een buitenschoolse-opvang van 7 -12 jaar een fijne chill-ruimte te maken met verschillende hoeken. Hier kunnen de kinderen vanaf 7 jaar gamen, lezen, kletsen en spelletjes spelen. De ruimte creëert teven een thuisgevoel. De ruimte heeft daarnaast nog een andere functie. In de uren dat de BSO-kinderen niet aanwezig zijn, zal deze… Bekijk meer van dit project “BSO Groepsruimte Flamingo”

  Interieur kinderopvang, Kinderopvang

  Natuurlijk- strakke tuin met speelelementen voor de kinderen in Raamsdonksveer

  Natuurlijk- strakke tuin in Raamsdonksveer

  Tuinontwerp in verschillende niveaus met een natuurlijke maar toch strakke uitstraling. De trend van… Bekijk meer van dit project “Natuurlijk- strakke tuin met speelelementen voor de kinderen in Raamsdonksveer”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Buitenspeelruimte kinderopvang in Made

  Buitenspeelruimte kinderopvang in Made

  Buitenruimte met een natuurlijk uitstraling met speeluitdagingen waar jong en oud van kunnen… Bekijk meer van dit project “Buitenspeelruimte kinderopvang in Made”

  Buitenruimte kinderopvang, Kinderopvang

  Landelijke tuin in Breda

  Landelijke tuin in Breda

  Landelijke tuin in Breda. Alle seizoenen beleving in de… Bekijk meer van dit project “Landelijke tuin in Breda”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Landelijke tuin in Waspik

  Landelijke tuin in Waspik

  Landelijke tuin in Waspik. In het ontwerp is rekening gehouden dat je via deze tuin naar achteren kan lopen naar de… Bekijk meer van dit project “Landelijke tuin in Waspik”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Dankzij de hulp van Caroline hebben we nu een prachtige beleeftuin

  Wij zijn erg tevreden over het ontwerp en de begeleiding van Plataan 12. Dankzij de hulp van Caroline hebben we nu een prachtige beleeftuin, met mooie planten die vlinders en bijen aantrekken, een moes- en kruidentuin en siergrassen. Kortom er is altijd wat te beleven in onze tuin en genieten natuurlijk ook. Nicolle Bogers De… Bekijk meer van dit project “Dankzij de hulp van Caroline hebben we nu een prachtige beleeftuin”

  Ervaringen, Particulieren, Review tuinontwerp particulieren, Tuinontwerp

  Afscheiding keuken-woonkamer, Breda

  Afscheiding keuken woonkamer

  Er is weinig nodig om een mooi geheel te krijgen tussen keuken en woonkamer. Dit fotobehang zegt al genoeg en is een eye-catcher voor het… Bekijk meer van dit project “Afscheiding keuken-woonkamer, Breda”

  Interieurontwerp, Particulieren

  Interieurontwerp-styling binnenruimte peuteropvang in Raamsdonksveer

  speelruimte peutergroep

  Opdracht: Een vrolijke peuterruimte met de trend van nu. Ruimte indelen zodat er verschillende speelhoekjes… Bekijk meer van dit project “Interieurontwerp-styling binnenruimte peuteropvang in Raamsdonksveer”

  Interieur kinderopvang, Kinderopvang

  Strakke tuin, Oosterhout

  Strakke tuin, Oosterhout

  Heb je een lange smalle tuin? Door de juiste indeling en lijnenspel van het ontwerp is deze tuin fictief groter… Bekijk meer van dit project “Strakke tuin, Oosterhout”

  Particulieren, Tuinontwerp

  Woonkamer puur en natuurlijk

  Woonkamer puur en natuurlijk

  Eenheid van verschillende groenkleuren met natuurlijke materialen, zodat er rust en harmonie ontstaat in de… Bekijk meer van dit project “Woonkamer puur en natuurlijk”

  Interieurontwerp, Particulieren

  Woonkamer industrieel, Breda

  Woonkamer industrieel Breda na

  Van ‘kinder’ woonkamer naar een stoere volwassen… Bekijk meer van dit project “Woonkamer industrieel, Breda”

  Interieurontwerp, Particulieren

  Interieurontwerp-styling binnenruimtes met themaruimtes BSO in Dongen

  gameruimte|bsoruimte|kinderopvanginterieur|BSOinterieur|buitenschoolseopvang-intrichting

  Opdracht: Maak een stoere buitenschoolse opvang (BSO) waar verschillende thema activiteiten kunnen plaats… Bekijk meer van dit project “Interieurontwerp-styling binnenruimtes met themaruimtes BSO in Dongen”

  Interieur kinderopvang, Kinderopvang

  Samen met Caroline zijn we, stap voor stap, tot een prachtig resultaat gekomen.

  Onze tuin was hard aan verandering toe. We hadden met name behoefte aan een plek waar we uit de zon kunnen zitten, derhalve Caroline benaderd. Hier hebben we geen seconde spijt van gehad! Samen met Caroline zijn we, stap voor stap, tot een prachtig resultaat gekomen. We hebben onze schaduwplek middels een overkapping gekregen. De… Bekijk meer van dit project “Samen met Caroline zijn we, stap voor stap, tot een prachtig resultaat gekomen.”

  Jeanne van Gils