tuinontwerp

TUINONTWERP

Toe aan een nieuwe tuin, maar geen idee waar te beginnen? Neem contact met mij op.

Wil je een kindvriendelijke tuin, zodat je kinderen zich lekker vrij kunnen bewegen? Of zijn de kinderen inmiddels juist groter en kan de glijbaan de tuin uit? Of moet de tuin begaanbaar zijn voor een rollator of rolstoel? Wellicht wil je een tuin om te zonnen, lezen, hobbyen of heerlijk te luieren. Of fruit, groente of kruiden uit je eigen tuin kunnen eten. En een mooie plantenborder misschien? Wil je een tuin met iets meer, of juist zo min mogelijk onderhoud? Dat kan!

Iedere levensfase stelt andere eisen aan je tuin, maar je wilt altijd een tuin die bij je past. Een tuin om van te genieten.

Tuin op maat

Ik kan zorgen voor een tuin op maat. Daarbij denk ik ook mee in wat je zelf kunt doen of beter uit kunt besteden. Vind je het leuk om een groot deel zelf te doen, of heb je liever specialisten, zoals een hovenier of een stratenmaker? We bespreken samen jullie wensen en we onderzoeken de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor mijn werkwijze.

Oriënteren

Bekijk op deze website rustig de projecten voor particuliere tuinontwerpen welke ik reeds heb uitgevoerd. Zo krijg je een idee van de mogelijkheden. Heb je nog vragen of wil je direct aan de slag? Neem contact met me op.

Precies wat ik wilde. Nu trots op mijn tuintje

Caroline kwam langs, luisterde, keek, stelde vragen, deed metingen en heel snel daarna kon ik aan de slag met het tuinontwerp. Een ontwerp wat precies paste bij mijn wensen en de mogelijkheden/beperkingen van mijn voortuin. En nu, een half jaar later, gaan de plantjes groeien en ben ik super trots op mijn tuintje! Dank zij… Bekijk meer van dit project “Precies wat ik wilde. Nu trots op mijn tuintje”

Carla Flipsen
Ervaringen, Particulieren, Review tuinontwerp particulieren, Tuinontwerp

Prachtige beleeftuin

Wij zijn erg tevreden over het ontwerp en de begeleiding van Plataan 12. Dankzij de hulp van Caroline hebben we nu een prachtige beleeftuin, met mooie planten die vlinders en bijen aantrekken, een moes- en kruidentuin en siergrassen. Kortom er is altijd wat te beleven in onze tuin en genieten natuurlijk… Bekijk meer van dit project “Prachtige beleeftuin”

Nicole Bogers
Ervaringen, Particulieren, Review tuinontwerp particulieren, Tuinontwerp

Landelijke tuin, Waspik

Landelijke tuin, Waspik

Deze landelijke tuin in Waspik sluit aan op het poldergebied. Tuin is aangelegd met natuurlijke materialen en met veel… Bekijk meer van dit project “Landelijke tuin, Waspik”

Particulieren, Tuinontwerp

Tuinborder

tuinborder

Een tuinborder? Een buxusrand kan je ook goed vervangen door een mooie rand met… Bekijk meer van dit project “Tuinborder”

Particulieren, Tuinontwerp

Landelijke strakke tuin, Made

Landelijke strakke tuin in avond Made

Genieten in alle hoeken van de tuin van het buiten leven. Vanuit de woonkamer is de tuin een geheel met de… Bekijk meer van dit project “Landelijke strakke tuin, Made”

Particulieren, Tuinontwerp

Landelijke tuin in Waspik

Landelijke tuin in Waspik

Landelijke tuin in Waspik. In het ontwerp is rekening gehouden dat je via deze tuin naar achteren kan lopen naar de… Bekijk meer van dit project “Landelijke tuin in Waspik”

Particulieren, Tuinontwerp

Ibiza- strand tuin in Raamsdonksveer

Ibiza- strand tuin in Raamsdonksveer

Ibiza- strand tuin in Raamsdonksveer; het ontwerp geeft je het gevoel dat je vanuit je woning zo naar een strandtent loopt die achterin de tuin… Bekijk meer van dit project “Ibiza- strand tuin in Raamsdonksveer”

Particulieren, Tuinontwerp

Strakke tuin, Oosterhout

Strakke tuin, Oosterhout

Heb je een lange smalle tuin? Door de juiste indeling en lijnenspel van het ontwerp is deze tuin fictief groter… Bekijk meer van dit project “Strakke tuin, Oosterhout”

Particulieren, Tuinontwerp

Tuin strak met veranda, Etten-leur

Tuin strak met veranda Etten-leur 8

Onderhoudsvriendelijke tuin. Deze strakke en onderhoudsvriendelijke tuin heb ik in opdracht ontworpen voor een klant in Etten-Leur. De vraag was; ‘Wij willen genieten op een overdekt terras en uitzicht hebben op de tuin. In de tuin willen we ook graag een terras in de zon en met zicht op een waterpartij. Graag willen we ook… Bekijk meer van dit project “Tuin strak met veranda, Etten-leur”

Particulieren, Tuinontwerp

Achtertuin Bavel

Achtertuin Bavel 3

Heerlijke achtertuin in Bavel met vlakverdeling. Met een lounge gedeelte en een eetgedeelte. Door de ‘doorsteekjes’ lijken het verschillende kamers. Maar ze zijn toch volledig met elkaar verbonden. Het eetgedeelte heeft een schaduwdoek zodat er ook in de zomer heerlijk buiten gegeten kan… Bekijk meer van dit project “Achtertuin Bavel”

Particulieren, Tuinontwerp

Landelijke moderne tuin, Made

Landelijke moderne tuin met overkapping Made

Landelijke moderne tuin in Made met heesters/klimplanten die eetbare vruchten dragen zoals, druiven, appels, blauwe bosbessen ed. Een overkapping waar je kan BBQ en met een gezelschap goed kan… Bekijk meer van dit project “Landelijke moderne tuin, Made”

Particulieren, Tuinontwerp

Natuurlijke strakke tuin

Natuurlijke strakke tuin

Het tuinplan van deze natuurlijke strakke tuin bestaat uit verschillende… Bekijk meer van dit project “Natuurlijke strakke tuin”

Particulieren, Tuinontwerp

Klassieke tuin, Waalwijk

Klassieke tuin, Waalwijk

Tuin met een klassieke uitstraling. Vanuit het huis gelijk in een oase stappen van veel kleurige bloeiende heesters en vaste… Bekijk meer van dit project “Klassieke tuin, Waalwijk”

Particulieren, Tuinontwerp

Landelijke tuin, Wagenberg

Landelijke tuin, Wagenberg

Heerlijk genieten in deze landelijke tuin in… Bekijk meer van dit project “Landelijke tuin, Wagenberg”

Particulieren, Tuinontwerp

Moderne tuin, Oosterhout

Moderne tuin Oosterhout

Onderhoudsvriendelijke moderne tuin in Oosterhout. Strakke tuin met speelse… Bekijk meer van dit project “Moderne tuin, Oosterhout”

Particulieren, Tuinontwerp

Tuin met zwembad

tuin met zwembad

De klant had al jaren een opbouw zwembad in hun tuin staan en de tuin was altijd al een doorn in het oog. Ze wisten niet wat ze ermee aan moesten. Ze wilden wel graag de trampoline behouden voor hun kinderen en ook het zwembad. Al… Bekijk meer van dit project “Tuin met zwembad”

Particulieren, Tuinontwerp

Ideeen uitgewerkt in een duidelijk en overzichtelijk tuinplan

Caroline heeft ons heel goed geholpen met het uitwerken van onze ideeën voor ons tuin ontwerp. Het was duidelijk en overzichtelijk plan waardoor we zelf de tuin konden aanleggen. Op een paar kleine wijzigingen na (omdat het in de praktijk er beter uit zag) hebben we het gehele ontwerp aangehouden. Bedankt… Bekijk meer van dit project “Ideeen uitgewerkt in een duidelijk en overzichtelijk tuinplan”

Marlon en Sten
Ervaringen, Particulieren, Review tuinontwerp particulieren, Tuinontwerp

Dankzij de hulp van Caroline hebben we nu een prachtige beleeftuin

Wij zijn erg tevreden over het ontwerp en de begeleiding van Plataan 12. Dankzij de hulp van Caroline hebben we nu een prachtige beleeftuin, met mooie planten die vlinders en bijen aantrekken, een moes- en kruidentuin en siergrassen. Kortom er is altijd wat te beleven in onze tuin en genieten natuurlijk ook. Nicolle Bogers De… Bekijk meer van dit project “Dankzij de hulp van Caroline hebben we nu een prachtige beleeftuin”

Ervaringen, Particulieren, Review tuinontwerp particulieren, Tuinontwerp

Voortuin Bavel met verdiept fietsenhok en sedumdak

Sedumdak in bloei

Voortuin in Bavel met verdiept fietsenhok. Door het sedumdak heeft het fietsenhok een natuurlijke uitstraling. De beukenhaag eromheen gaat ervoor zorgen dat de fietsen nagenoeg niet meer opvallen. Door het gebruik van veel bodembedekkers vraagt de tuin weinig… Bekijk meer van dit project “Voortuin Bavel met verdiept fietsenhok en sedumdak”

Particulieren, Tuinontwerp

Landelijke tuin in Breda

Landelijke tuin in Breda

Landelijke tuin in Breda. Alle seizoenen beleving in de… Bekijk meer van dit project “Landelijke tuin in Breda”

Particulieren, Tuinontwerp

Strakke landelijke tuin met zwembad

Zwembad strakke landelijke tuin

Voor deze tuin was de opdracht om een tuinontwerp te maken waar een professioneel zwembad van 10 meter bij 4 meter in verwerkt kon worden. Graag in een sfeer dat je op vakantie bent in je eigen tuin. Diversen terrassen om te eten, zonnen en te loungen en dit graag zonder inkijk van de directe… Bekijk meer van dit project “Strakke landelijke tuin met zwembad”

Particulieren, Tuinontwerp

Tuin lijkt veel groter!

Caroline heeft ons geweldig geholpen met het ontwerpen van onze voortuin! Het resultaat mag er zijn, de tuin lijkt veel groter met leuke details en mooie planten. Ze denkt met je mee en we zijn er blij… Bekijk meer van dit project “Tuin lijkt veel groter!”

Ignaz Maarse
Review tuinontwerp particulieren, Tuinontwerp

Natuurlijk- strakke tuin met speelelementen voor de kinderen in Raamsdonksveer

Natuurlijk- strakke tuin in Raamsdonksveer

Tuinontwerp in verschillende niveaus met een natuurlijke maar toch strakke uitstraling. De trend van… Bekijk meer van dit project “Natuurlijk- strakke tuin met speelelementen voor de kinderen in Raamsdonksveer”

Particulieren, Tuinontwerp