interieurontwerp|woonkamer|interieur|styling|binnenhuisarchitectuur

INTERIEURONTWERP

Je woning moet als een behaaglijke jas aanvoelen. Het moet je bij thuiskomst als een warme deken omarmen. Het interieur moet naadloos aansluiten bij je wensen en dromen van dat moment. Wil je een gezellig speelhoekje voor je (klein-)kinderen? Of moet er wellicht een thuiswerkplek worden ingericht? Mag de TV een prominentere plaats krijgen, of juist niet. En hoe zit het met de drempels in je huis. Vormen die wellicht inmiddels echte obstakels? Bij iedere levensfase horen andere wensen. Of wellicht zelfs bij ieder seizoen. Neem contact met me op. Samen bespreken we jullie wensen en onderzoeken we wat mogelijk en haalbaar is.

Interieur op maat

Een nieuwe inrichting voor je woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, badkamer of een volledig nieuwe wooninrichting naar je eigen wensen? Ik denk mee met wat je zelf kunt doen om de kosten te drukken. We kunnen ook, daar waar nodig, specialisten inschakelen, zoals een schilder, stukadoor, tegelzetter of timmerman. We bespreken het traject van A tot Z. Indien gewenst kan ik ook de projectleiding bij de uitvoering op me nemen. Met een interieurontwerp van PLATAAN12 heb je een betaalbare investering en kan je weer jaren genieten van je woning!

Oriënteren

Wil je meer weten over de mogelijk bij PLATAAN12? Bekijk de portofolio om je rustig te oriënteren of neem direct contact met me op.

Indeling voor keuken en woonkamer, Made

Ontwerp indeling keuken en woonkamer Made

Een grote ruimte toch sfeervol maken kan door een stalen pui te plaatsen op de juiste plaats. Zo creëer je  een gezellig eethoek en… Bekijk meer van dit project “Indeling voor keuken en woonkamer, Made”

Interieurontwerp, Particulieren

Woonkamer landelijk modern, Raamsdonksveer

Houten schuifdeur op ijzeren rails, grote ovale tafel met mooi industriële kuipstoelen. De lamp maakt het geheel… Bekijk meer van dit project “Woonkamer landelijk modern, Raamsdonksveer”

Interieurontwerp, Particulieren

Modern/strak interieur in Oosterhout

Modern/strak interieur in Oosterhout

Interieurontwerp voor een sportief gezin, die van kleur houden en van strakke… Bekijk meer van dit project “Modern/strak interieur in Oosterhout”

Interieurontwerp, Particulieren

Woonkamer industrieel, Breda

Woonkamer industrieel Breda na

Van ‘kinder’ woonkamer naar een stoere volwassen… Bekijk meer van dit project “Woonkamer industrieel, Breda”

Interieurontwerp, Particulieren

Woonkamer landelijk, Made

Woonkamer landelijk zithoek Made

Het behang met het melkmeisje van Vermeer maakt de woonkamer tot een sfeervol geheel. De shutters dimmen het zonlicht bij hoog zomer en s’avonds dienen ze als afsluiting van het… Bekijk meer van dit project “Woonkamer landelijk, Made”

Interieurontwerp, Particulieren

Woonkamer puur en natuurlijk

Woonkamer puur en natuurlijk

Eenheid van verschillende groenkleuren met natuurlijke materialen, zodat er rust en harmonie ontstaat in de… Bekijk meer van dit project “Woonkamer puur en natuurlijk”

Interieurontwerp, Particulieren

Afscheiding keuken-woonkamer, Breda

Afscheiding keuken woonkamer

Er is weinig nodig om een mooi geheel te krijgen tussen keuken en woonkamer. Dit fotobehang zegt al genoeg en is een eye-catcher voor het… Bekijk meer van dit project “Afscheiding keuken-woonkamer, Breda”

Interieurontwerp, Particulieren