Denkt mee ‘out-of-the-box’

Onze tuin moest anders, dat wisten we. Maar hoe dan, dat was voor ons een groot vraagteken. Caroline heeft ons… Lees verder “Denkt mee ‘out-of-the-box’”

Caroline Bossers

Ideeen uitgewerkt in een duidelijk en overzichtelijk tuinplan

Caroline heeft ons heel goed geholpen met het uitwerken van onze idee├źn voor ons tuin ontwerp. Het was duidelijk en… Lees verder “Ideeen uitgewerkt in een duidelijk en overzichtelijk tuinplan”

Marlon en Sten

Precies wat ik wilde. Nu trots op mijn tuintje

Caroline kwam langs, luisterde, keek, stelde vragen, deed metingen en heel snel daarna kon ik aan de slag met het… Lees verder “Precies wat ik wilde. Nu trots op mijn tuintje”

Carla Flipsen

Prachtige beleeftuin

Wij zijn erg tevreden over het ontwerp en de begeleiding van Plataan 12. Dankzij de hulp van Caroline hebben we… Lees verder “Prachtige beleeftuin”

Nicole Bogers

Dankzij de hulp van Caroline hebben we nu een prachtige beleeftuin

Wij zijn erg tevreden over het ontwerp en de begeleiding van Plataan 12. Dankzij de hulp van Caroline hebben we… Lees verder “Dankzij de hulp van Caroline hebben we nu een prachtige beleeftuin”

Tuin lijkt veel groter!

Caroline heeft ons geweldig geholpen met het ontwerpen van onze voortuin! Het resultaat mag er zijn, de tuin lijkt veel… Lees verder “Tuin lijkt veel groter!”

Ignaz Maarse