Hoe maak je een tuin senioren-vriendelijk in TuinVakOnder de kop ‘Hoe maak je een tuin senioren-vriendelijk?’ ben ik pas geïnterviewd voor het vakblad TuinVak, vakinformatie voor uitvoerenden in de groene sector.

Ik heb hier op mijn website al eerder Tips voor senior vriendelijke tuin gedeeld. Dit artikel in TuinVak is hierop een mooie aanvulling.

 

Trots

Ik ben er trots op ik benaderd ben voor een artikel van mij en een medeontwerpster over seniorvriendelijke tuinen;  ‘Beide groenprofessionals ontwerpen geregeld tuinen voor senioren en weten precies waar een buitenruimte voor deze doelgroep aan dient te voldoen.’

Het hele artikel is te lezen op https://www.tuinvak.nl/nieuws/lees-gratis-tuin-vak

N.B.: je kunt ook mij een bericht sturen, ik stuur je het artikel met alle plezier toe.

 

Gerichte tips?

In het artikel staan een aantal algemene tips zoals bijvoorbeeld ‘Bodembedekkers voorkomen veel onkruid’, ‘Eén vogelvriendelijke eyecatcher zorgt voor leven in de tuin’ en  ‘Zorg dat er vanuit het huis zicht is op een plant of boom waar vlinders en vogels op af komen.’

Wil je tips die speciaal voor jullie en jullie tuin zijn?
Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend eerste gesprek. Dan bespreken we meteen mijn werkwijze bij het ontwerpen van jullie tuin.