2022!! Iedereen de beste wensen en vooral een GROEN 2022.

Heb jij al plannen gemaakt voor je tuin voor dit nieuwe jaar? Voor je het weet staat het voorjaar alweer voor de deur. Dan kunnen we weer genieten in de tuin van het zonnetje en vogels die fluiten. Daarom is het nu tijd om na te denken wat je wilt veranderen aan de tuin.

tuinplannenWat ga je doen met het terras?
Zou je meer groen willen in je tuin?
Overkapping?
Of weet je het nog niet?

Ga dan eens inspiratie opdoen, er zijn genoeg bladen en digitale ideeën te vinden. Verzamel eerste de ideeën, dan kun je pas verder.

Je ziet vast allerlei mooie tuinen voorbij komen. Maar dit is niet altijd haalbaar. Maak daarom de keuze of je het groots of klein wil gaan aanpakken? Wat vind jij het belangrijkste in je tuin? Alleen een nieuw terras,  nieuwe beplanting, een nieuwe schutting of overkapping? Of wil je heel de tuin aanpakken? Denk dan aan de zonrichting, soort grond, groenblijvende planten ed.? Wat voor budget wil je uitgeven? Maak concreet plannen die haalbaar zijn.

Heb je een plan, dan kun je beginnen met een tijdsplanning, zodat je ook weet wanneer je van je tuin kunt gaan genieten.

Weet je niet hoe je moet beginnen? Heb je er geen tijd voor? Heb je hulp nodig van een expert? Dan kan ik je misschien op weg helpen met een klein plannetje of juist met een nieuw tuinontwerp wat in je budget past? Neem contact met mij, Caroline van Plataan12, op info@plataan12.nl.

 

TIP: Kijk voor inspiratie bijvoorbeeld eens op Pinterest: https://nl.pinterest.com/PLATAAN12/plataan12-tuinontwerp/