Iedere tuin valt of staat met een doordacht, evenwichtig en realistisch ontwerp. De tuin is een verlengstuk van je woning en dat wil je benutten door er te relaxen, eten, vrienden ontvangen ed.

Je koopt soms de verkeerde planten en materialen en er is geen evenwicht in de tuin te bekennen. Buiten zitten doe je niet graag, want er is te veel inkijk in de tuin en ga zo maar door.

Waarom een tuinontwerp? Zonde van mijn geld.

Met ons ontwerp kan je ook zelf aan de slag, soms kun je zelf meer dan je denkt of we kijken wat je nodig hebt bij het realiseren van de tuin.

 

Hoe gaan wij te werk?

In een gratis kennismakingsgesprek kijken we wat de behoefte is en de wensen voor de tuin en maken daarna een offerte voor een tuinontwerp. Daarna meten we de tuin in. Aan de hand van een lijstje nemen we jullie wensen en voorwaarden door waar de tuin aan dient te voldoen. Zoals een onderhoudsvrije tuin of geniet u van tuinieren en wilt u juist een weeldige tuin. Welke kleuren en materialen. We kijken naar de omgeving, bouwstijl van het huis ed.

De volgende stap is het opstellen van een schetsontwerp volgens de wensen. We maken 2 a 3 schetsen, zodat we hiermee een indruk krijgen van de mogelijkheden van de tuin. Van daaruit maken we een definitief ontwerp.

Wil je een goede indruk krijgen van de tuin? We kunnen, indien gewenst, een 3D-tekening maken.  Als laatste onderdeel maken we een materialenplan, beplantingsplan met onderhoud en eventueel een verlichtingsplan.

Door onze vakkennis zijn we in staat een evenwichtig plan te maken, waardoor je in ieder jaargetijde kunt genieten van een sfeervolle tuin die bij jullie behoefte past.

Graag bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn om jouw droomtuin te verder te realiseren, zoals aanleg ervan en eventuele onderhoud van de tuin.

 

Plan gratis kennismakingsgesprek

Wil je ondervinden wat we voor jou kunnen betekenen en een gratis kennismaking met plataan12? www.plataan12.nl/contact