je eigen tuin aanleggenJe bent handig en je wilt een nieuwe tuin aanleggen, maar weet niet waar je moet beginnen?
Er zijn talloze opties, maar wat past nu bij jou en je woning?
Een goed doordacht tuinontwerp is het halve werk en bespaart met het aanleggen van de tuin ook nog veel geld.

Voordat je een tuinontwerp maakt, hoor je jezelf een enkele vragen te stellen om te bepalen wat je in een tuin wilt en welke sfeer je graag wilt beleven in je tuin.

Wil je tot rust komen in de tuin? Een speelparadijs voor je kinderen? Met vrienden borrelen en BBQ-en in de tuin of zonnen? Een kindvriendelijke tuin? Een tuin met weinig onderhoud? Seniorvriendelijk? Een overkapping zou ook fijn zijn. Waar laat ik nu de kliko’s en houtopslag? O ja en een grasveldje om te voetballen en dan ook nog graag een mooie groene plantenborder. Het zou ook mooi zijn om de oude materialen te hergebruiken of iets anders mee te doen? Past dit allemaal wel in me tuin wat ik allemaal voor ogen heb? Er zijn zoveel aspecten waar je rekening mee moet houden dat je het soms niet meer weet. Alleen een ding weet je wel zeker; Je bent handig en je hebt ook eventueel hulp van familie of vrienden.

zelf je tuin aanleggenDan kunnen we iets voor je betekenen. We maken tuinontwerpen die passen bij jouw leefstijl en waar jij gelukkig van wordt. Door samen eerst je wensen door te bespreken gaan we aan de slag voor je. We maken drie schetsontwerpen die we samen bespreken en waar één definitief tuinontwerp uitkomt. Deze gaan we verder uitwerken met een materialenplan, verlichtingsplan, beplantingsplan met onderhoudsschema wat je nodig hebt of wat je wil. Als je wil helpen we ook verder om door het proces te leiden.

Wil je eens een keer kennismaken en weten wat de kosten hiervan zijn, dan komen we graag vrijblijvend een keer bij je langs en dan kijken we samen wat jij nodig hebt om jouw droomtuin te realiseren.

Je kunt ons bereiken op: 06 48363863 of kijk op de website van www.plataan12.nl/tuinontwerp